Ruime keuze bij Wereldkeuken Wok Plaza.

 

Showcooking
Stel bij Wereldkeuken Wokplaza met de beste ingredienten zelf de lekkerste wereldgerechten samen en laat uw creatie op spectaculaire wijze ter plekke door onze koks bereiden.

 

Soep en voorgerecht.
Het buffet begint met soepen en salade`s, deze u zelf kunt kiezen. Iedere dag heeft u bij Wereldrestaurant Wokplaza de keuze uit drie verschillende soepen, gemengde sla met diverse toppings, en drie soorten huisgemaakte salades. Hierna heeft u een ruime keuze uit diverse voorgerechten waaronder diverse gerookte vissoorten en horse d`houvre.

 

Hoofdgerecht.
Voor het hoofdgerecht zijn er meerdere mogelijkheden; de Woktafel, Teppan Yaki, Grill/BBQ of Warm buffet.

 

Wokken.
Stel uw gerecht samen door zelf uw ingrediënten te kiezen. U hebt ruime keuze uit vlees, gevogelte, vis, zeedelicatesse en groenten. Overhandig het bord met uw keuze aan de kok. Kies één van de verschillende Oosterse huisgemaakte sauzen. Laat de kok uw eigen creatie roerbakken in de wok. Herhaal dit alles zo vaak als u wilt.

 

Teppan Yaki.
Bij de Teppan Yaki kunt u een keuze maken uit verschillende soorten vlees en vis. De kok zal deze op de hete plaat bakken, en op verzoek afblussen met sojasaus en knoflook toevoegen.

 

Grill.
Bij de grill kunt keuze maken uit verschillende soorten vlees en vis. Onze kok zal uw keuze bereiden op de barbeque.

 

Dimsum.
Kies uit een zeer gevarieerd aanbod dimsun gemaakt van diverse soorten groente, vlees en rijst. Onze kok zal uw keuze ter plekke voor u stomen.

 

Warm buffet.
Dit is een buffet met onderandere verschillende soorten gerechten uit de traditionele Chinese keuken. die van tevoren zijn bereid. In het weekend zorgen wij er altijd voor dat wij extra gerechten hebben om voor u de keuze nog moeilijker te maken, met onderandere pizzapunten en home made spareribs. Vooral voor de kleine gasten vindt u hier ook patat, frikandelstukjes en hotwings. Mocht het bij de Woktafel of Teppan Yaki te druk zijn dan kunt u alvast iets van het warme buffet nemen om de drukke periode even te ontlopen.

 

Sushi buffet.
Kies uit een grote keuze aan verse vis en versbereide sushi.

 

Salade buffet.
Hierbij heeft u de keuze uit frisse salade, fruitcocktails en diverse soorten vers fruit.

 

Nagerecht buffet.
Toch nog een gaatje over? Geniet lekker na van 6 soorten roomijs, waterijs en diverze soorten gebak en cake`s. Af en toe bereiden onze koks crème brûlée en tiramisu als toevoeging aan ons "toetjes" buffet.
( Op verzoek serveren wij ook verjaardags taarten, suikervrij ijs en lactosevrij ijs. )

 

TIP.
Het lekkerste gerecht krijgt u als u vis en vlees gescheiden houdt. Een combinatie van vlees en vis is natuurlijk ook heerlijk als u daarvan houdt. Laat eerst uw maaltijd bereiden en schep daarna nasi, bami, mihoen etc. op uw bord.

Nieuwsbrief aanmelden

Wereldkeuken tip's