65+ tarief bij Wereldkeuken Wok Plaza

Omdat de ouderen vandaag de dag het hardste onder de maatregelen die de overheid tegen de crisis heeft getroffen moet leiden introduceert Wereldkeuken Wokplaza ons 65+ tarief. Helaas hebben we (nog) niet de financiële middelen om iedereen van het lage tarief mee te laten genieten.

Gezellig uit eten met de klein kinderen, je dierbaarste vrienden en familieleden of die ene speciale persoon in je leven zou een lust voor iedereen moeten zijn en geen last.

We heten iedereen dan ook van harte welkom in ons restaurant waar u onbedwongen kunt genieten zonder financiële verrassingen achteraf.

Dat is wel zo ontspannen, toch?

dinsdag t/m donderdag  € 32,00

vrijdag t/m zondag € 35,00

*Incl. non alcoholische dranken, bier & wijn
*€ 2,50 toeslag per 30 min, per persoon

Vier uw verjaardag bij Wereldkeuken Wok Plaza!

U bent jarig! Hartelijk gefeliciteerd namens het hele Wok Plaza team!

Als u gezellig je verjaardag bij ons komt vieren mag u een bijzonder en smakelijk feestje verwachten.

Kom met minimaal vier vrienden, familieleden of andere dierbaren bij ons uw verjaardag vieren en dan eet u als jarige geheel gratis de lekkerste wereld gerechten. Daarnaast hebben we altijd een leuk precentje voor de jarige!

*voorwaarden: Als u op de dag van de verjaardag zelf met minimaal 4 personen boven de 12 jaar all-in komt eten, dan eet de jarige geheel gratis.

Geef bij uw reservering aan dat het om een verjaardag gaat en we verzorgen het zo leuk mogelijk.

Cadeaubon!

Maak iedere speciale gelegenheid nu nog feestelijker met de nieuwe Wok Plaza diner bon. Geef nu ieder feestvarken een smakelijke verrassing en een onvergetelijk gezellig uitje bij Wereldkeuken Wok Plaza.

U bepaalt helemaal zelf hoeveel u wil uitgeven aan uw geschenk.

Wereldkeuken Wok Plaza heeft altijd bij verjaardagen en jubileums een leuke verrassing om van iedere gelegenheid iets bijzonders te maken. Bovendien eet de jarige zelf altijd gratis op zijn verjaardag. Geef bij uw reservering aan om wat voor gelegenheid het gaat.